Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται κοντά όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνεται.

Έσφαξαν σκύλο στην Κρήτη

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010


ΔΕΙΤΕ: Δολοφόνοι προσπάθησαν να του κόψουν το λαιμό με μαχαίρι (ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΗ ΕΙΚΟΝΑ)

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010 βρέθηκε σφαγμένο στο λαιμό – από μαχαίρι όπως είπε ο κτηνίατρος – ένα σκυλί στην παραλία της Αμμουδάρας, στην περιοχή Γιόφυρο Ηρακλείου στην Κρήτη. Το σκυλί υπέφερε από τους φριχτούς πόνους. Μετά από πολλές ώρες κατάφεραν οι φιλόζωοι που έτρεξαν για να το πιάσουν, να το ναρκώσουν και να το μεταφέρουν στον κτηνίατρο.

Αυτό έγινε εφικτό μετά από πολύ κόπο και χάρη στη βοήθεια της Έλλης Φερετζάκη, του Νίκου Λιόντα και της Μαρίας Χουστουλάκη, καθώς το σκυλί ήταν έντρομο και δεν άφηνε κανέναν να το πλησιάσει.
Οι κτηνίατροι τώρα παλεύουν να σώσουν το ζώο. Θα γίνει καλά μας είπαν, αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του…

Το τραύμα που έφερε το ζώο στον λαιμό του, ήταν τόσο βαθύ που έφτανε μέχρι την τραχεία του…

Όταν οι άνθρωποι που έσπευσαν να το βοηθήσουν ζήτησαν από κάποιους περίοικους ένα κομμάτι σαλάμι για να βάλουν εκεί τα υπνωτικά χάπια, προκειμένου το ζώο να δελεαστεί και να τα φάει, κανείς τους δεν προσέφερε ούτε καν αυτό.

Ο σκυλάκος έκανε χθες το πρώτο χειρουργείο και πλέον βρίσκεται στο καταφύγιο του Δήμου Ηρακλείου και αναρρώνει. Όμως για την κάλυψη του κόστους της νοσηλείας του χρειάζονται χρήματα και οι οικονομικές αντοχές των φιλόζωων του νησιού έχουν πλέον εξαντληθεί.

Αν θέλετε να βοηθήσετε στη σωτηρία του ζώου επικοινωνήστε με την Μαρία Χουστουλάκη πρόεδρο της Φιλοζωικής Μ.Κ.Ο.«Ζωφόρος» στο τηλέφωνο 6979913007 ή στο email: zophoros@yahoo.gr ή καταθέστε χρήματα στον αριθμό λογαριασμού στην ALPHA BANK:

788.00.2101.117304 /ΖΩΦΟΡΟΣ/

IBAN GR48 0140 7880 7880 0210 1117 304

SWIFT CRBAGRAAXXX

πηγή: adespoto


    Share/Bookmark
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     
    Κινούμενη Gifs μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα στο Gifmania