Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται κοντά όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνεται.

Συμβουλές για ένα τέλειο νοικοκυριό

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010


Για να μην πνίγεστε σε μία κουταλιά νερό

Μερικές χρήσιμες συμβουλές για να μην πελαγώνετε μπροστά σε συχνά προβλήματα του σπιτιού, υπάρχει για όλα μία εύκολη λύση.

Γρατσουνιές σε καθρέφτη και γυαλί

Αν οι καθρέπτες και τα γυαλικά σας έχουν γρατσουνιές, τρίψτε επάνω στις γρατσουνιές λίγη απλή οδοντόπαστα με ένα μαλακό ύφασμα, θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα.

Όταν τρίζει το κρεβάτι


Αν το κρεβάτι σας τρίζει μπορείτε να βάλτε λίγο σπρέι σιλικόνης στις κλειδώσεις της βάσης του κρεβατιού για να σταματήσει να..............
τρίζει (σπρέι σιλικόνης μπορείτε να βρείτε στα σιδηροπωλεία).


Γυαλιστερά φύλλα στα φυτά

Αν θέλετε να πλύνετε τα φύλλα των φυτών σας και να τους δώσετε μια γυαλάδα ανακατέψτε σόδα με νερό και ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι. Στη συνέχεια ψεκάστε με αυτό όλα τα φυτά σας(όχι αυτά που έχουν χνουδωτά φύλλα. Μετά από αυτό τα φύλλα θα είναι καθαρά και γυαλιστερά.

Καθαρά μάρμαρα

Αν το μάρμαρο είναι πολύ λερωμένο , διαλύετε λίγο σαπούνι Μασσαλίας σε σκόνη μέσα σε νερό . Στη συνέχεια πλένετε το μάρμαρο και ξεβγάζετε και το περνάτε από πάνω με ένα μάλλινο πανί για να μην υπάρχουν θαμπάδες. Προσοχή στις μαρμάρινες επιφάνειες δεν πρέπει να χρησιμοποιείται καυστικά απορρυπαντικά.

Καθαρό μίξερ

Αν θέλετε να καθαρίσετε το μίξερ σας χωρίς όμως να το αποσυναρμολογήσετε μπορείτε να βάλετε μέσα λίγο χλιαρό νερό και απορρυπαντικό για τα πιάτα και να το βάλετε να δουλέψει για λίγο και μετά απλά το ξεπλένετε.  ΠΗΓΗ:nb

Share/Bookmark
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Κινούμενη Gifs μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα στο Gifmania