Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται κοντά όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνεται.

Μαζική δηλητηρίαση αδέσποτων στον Πειραιά

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011


Σε δύο ημέρες έχουν βρεθεί νεκρά 20 σκυλιά…

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρίσκονται αντιμέτωποι τα τελευταία 24ωρα πολίτες και φορείς φιλοζωικών σωματείων στον Πειραιά. Από τα ξημερώματα της Δευτέρας, έχουν εντοπιστεί 20 δηλητηριασμένα αδέσποτα στο Ικόνιο, ενώ σήμερα, στις 6:30, εργάτες βρήκαν άλλα δύο δηλητηριασμένα σκυλάκια στο σημείο όπου γίνεται έλεγχος διαβατηρίων, στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά. 

Όπως καταγγέλλει στο newsbeast.gr η κ. Σταυρούλα Ζερβού, κάτοικος της περιοχής και μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου Πειραιά, τα αδέσποτα είχαν δηλητηριαστεί από ισχυρά φυτοφάρμακα. Ήταν όλα στειρωμένα και εμβολιασμένα. Πριν από δέκα ημέρες, στο τελωνείο του Πειραιά είχαν βρεθεί δηλητηριασμένα κι άλλα δύο αδέσποτα σκυλιά, τα οποία με τη φροντίδα των κατοίκων και εθελοντών σώθηκαν την τελευταία στιγμή.

Τα σκυλάκια δεν είχαν δείξει κανέναν δείγμα επιθετικότητας, σημειώνει η κ. Ζερβού. Αντιθέτως, ήταν πολύ κοινωνικά και ζούσαν παρέα με τους κατοίκους, αλλά και τους εργαζόμενους στον ΟΛΠ.

Κάποιος ή κάποιοι, όμως, φαίνεται πως ενοχλήθηκαν από την παρουσία τους και φρόντισαν να τα εξοντώσουν…http://www.newsbeast.gr

Share/Bookmark
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Κινούμενη Gifs μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα στο Gifmania