Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται κοντά όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνεται.

Δεν της έφταναν τα δεκατέσσερα παιδιά της

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011


ΔΕΙΤΕ: Οι φωτογραφίες είναι ακατάλληλες

Οποιοδήποτε ίχνος συμπάθειας κι αν είχε κανείς για τη Nadya Suleman, που έγινε ευρέως γνωστή όταν απέκτησε οκτάδυμα ενώ είχε ήδη άλλα έξι παιδιά, μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών που τη δείχνουν να «περιποιείται» ένα αρκετά «μεγάλο» μωρό εξαφανίζεται…

Η 35χρονη έδωσε στη δημοσιότητα αυτές τις εικόνες από ένα βίντεο με προσωπικές της στιγμές που τράβηξε στο σπίτι της.

Το 2009 είχε προκαλέσει έκπληξη το γεγονός, ότι παρόλο που ήταν άνεργη και είχε ήδη έξι παιδιά αποφάσισε να κρατήσει και τα 8 έμβρυα που κυοφορούσε.

Η ίδια αντιμετωπίζει σοβαρό ενδεχόμενο έξωσης, καθώς καθυστερεί να πληρώνει το ενοίκιό της γιατί τα βγάζει δύσκολα πέρα με τόσες… υποχρεώσεις!

Και απ’ ό,τι φαίνεται βρήκε αυτόν τον… τρόπο για να βγάλει τα προς το ζην, αντλώντας δημοσιότητα από το γεγονός ότι είναι πολύτεκνη!

Το βίντεο κατά πάσα πιθανότητα γυρίστηκε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, ενώ ο πρωταγωνιστής είναι ένας εκφωνητής ραδιοφώνου, ονόματι David Gonzalez.

Σύμφωνα με το διαδυκτιακό ραδιόφωνο RadarOnline, ο Gonzalez είχε συλληφθεί στο παρελθόν για συζυγική κακοποίηση και κατοχή ναρκωτικών. Μετά από αυτήν την αποκάλυψη η Suleman δήλωσε ότι δεν το γνώριζε όταν συμφώνησε να κάνει το βίντεο.












http://www.newsbeast.gr

    Share/Bookmark
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     
    Κινούμενη Gifs μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα στο Gifmania