Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται κοντά όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνεται.

Κουτάβι κατάπιε το κινητό της αφεντικίνας του

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011


Έκανε αναπάντητη και το άκουσε να χτυπά στην κοιλιά του

Ένα μόλις 6 μηνών κουτάβι κατάπιε το κινητό της ιδιοκτήτριάς του! Η ιδιοκτήτρια του κουταβιού έψαχνε για πολλή ώρα το κινητό της και τελικά πήρε τηλέφωνο τον αριθμό της από το σταθερό της για να το εντοπίσει. Τότε άκουσε έκπληκτη το κινητό να χτυπά μέσα από το στομάχι του μικρού Sam!

Ο Sam είχε καταπιεί τόσο το κινητό, όσο και μια μικρή κουκλίτσα, ντυμένη σαν νοσοκόμα, που ανήκε στο παιδάκι της οικογένειας.

Οι κτηνίατροι χειρούργησαν άμεσα το κουτάβι, αφού υπήρχε κίνδυνος να πεθάνει. Μάλιστα, η ιδιοκτήτρια του Sam τον είχε ξαναπάει εκεί πριν 1 εβδομάδα, επειδή έκανε εμετούς, αλλά δεν είχαν μπορέσει να βρουν την αιτία. Ήταν από την κουκλίτσα.

Κάνανε ακτινογραφίες στο ζώο, όμως δεν φάνηκε κάτι. Μετά επέστρεψε σπίτι και έφαγε και το κινητό! Οι κτηνίατροι τελικά άνοιξαν το στομάχι του, κατόπιν νάρκωσης και βρήκαν ένα αρκετά ογκώδες κινητό, το οποίο δεν δουλεύει πια φυσικά.

Ο ζωηρός σκυλάκος μετά την εγχείρηση έφαγε και ένα παντελόνι, αφού το έκανε κομμάτια, όμως ευτυχώς το έκανε εμετό την ίδια μέρα και δεν χρειάστηκε ξανά χειρουργείο! Πλέον η ιδιοκτήτριά του θα τον πάει σε ειδικό συμπεριφεριολόγο-εκπαιδευτή σκύλων για να αντιμετωπίσουν την συνήθειά του αυτή.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ


πηγή: adespoto

Share/Bookmark
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Κινούμενη Gifs μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα στο Gifmania