Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται κοντά όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνεται.

Κάντε φυσικό λίφτινγκ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011


Με γρήγορες και απλές κινήσεις

Αντί να καταφύγετε στο νυστέρι, μπορείτε να κάνετε μόνες σας λίφτινγκ χρησιμοποιώντας απλές κινήσεις, που θα σας φέρουν τα επιθυμητά αποτέλεσμα.

Για το μεσόφρυδο

Εξαφανίστε την πιο βαθιά ρυτίδα του προσώπου με αυτές τις κινήσεις:

Ακουμπήστε τα δάκτυλα των χεριών στο μέτωπο τεντώνοντας το δέρμα και κινήσετε προς τα πάνω μόνο τους μυς των φρυδιών. Χαλαρώστε και κάντε 10 επαναλήψεις.

Κρατήστε τα δάκτυλά σας ανάμεσα στα φρύδια πιέζοντας για 30 δευτερόλεπτα και μετά κινήστε τα δάκτυλα προς το μέτωπο τρίβοντας το δέρμα μέχρι να ζαρώσει. Χαλαρώστε και κάντε 10 επαναλήψεις.
Για τα μάτια

Τονώστε την μικροκυκλοφορία της περιοχής, δυναμώστε τους μυς γύρω από το βλέφαρα κάνοντας το βλέμμα σας πιο λαμπερό.

Ακουμπήστε τα μεσαία και το μεγάλα δάκτυλα των χεριών σας στην εξωτερική και εσωτερική γωνία των ματιών. Πιέστε μέχρι να νιώσετε το μάτι να τρέμει κάτω από τα δάκτυλα και χαλαρώστε. Κάντε 10 επαναλήψεις.

Τοποθετήστε το μεσαίο δάκτυλο στην εξωτερική γωνία του ματιού και κλείστε τα μάτια σας πιέζοντας τα βλέφαρα σταθερά μαζί. Μετρήστε μέχρι το 20 (θα νιώσετε ένα τρεμούλιασμα στην εξωτερική γωνία). Χαλαρώστε το βλέφαρο και επαναλάβετε 6 φορές.

Για τα χείλη

Βελτιώστε το περίγραμμα των χειλιών σας κάνοντάς τα σέξι.

Προφέρετε εναλλάξ με ένταση και δύναμη το γράμμα Ο και μετά το Ε χωρίς να διπλώνετε με την κίνηση το αυλάκι ανάμεσα στα χείλη και τη μύτη. Επαναλάβετε την άσκηση μέχρι να νιώσετε ζέστη στην περιοχή.

Επαναλάβετε ξανά το Ο και Ε κρατώντας τα χείλη τεντωμένα για κάθε γράμμα για 7 δευτερόλεπτα. Χαλαρώστε.

Για το σαγόνι και το λαιμό

Μειώστε τις ρυτίδες και το διπλοσάγονο με τα αυτές τις ασκήσεις.

Καθίστε σε μία καρέκλα με ίσια την πλάτη. Σκύψτε το κεφάλι μπροστά τεντώνοντας τους μυς πίσω στον αυχένα. Μετρήστε μέχρι το 15 και επιστρέψτε στην αρχική σας θέση.

Τεντώστε το λαιμό σας προς τα πίσω έχοντας το στόμα κλειστό και το σαγόνι προτεταμένο. Μετρήστε μέχρι το 15 και επιστρέψτε στην αρχική σας θέση.

Φουσκώστε τα μάγουλά σας και κάντε κυκλικές κινήσεις από τη βάση του λαιμού και με φορά από δεξιά προς τα αριστερά και αντίστροφα. Επιστρέψτε στην αρχική σας θέση.

Πηγή: όμορφα μυστικά


    Share/Bookmark
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     
    Κινούμενη Gifs μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα στο Gifmania