Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται κοντά όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνεται.

Χωρισμός, μετά από χρόνια..

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011


Ούτε οι πρώτοι είναι, ούτε οι τελευταίοι. Ήταν απλά πολλά τα χρόνια. Όσοι τους έβλεπαν έλεγαν τι αγαπημένο ζευγάρι είναι. Μα πίσω από τα χαμόγελα κρυβόντουσταν δάκρυα και στεναχώριες. Τριανταεφτά χρόνια μαζί και τώρα μόνοι.



Είναι μεγάλη απόφαση να χωρίσεις μετά από τόσο μεγάλη συμβίωση, αλλά για εμένα είναι ότι πιο έντιμο υπάρχει, να μην κρύβεται κάποιος πίσω από την ανασφάλεια και τον φόβο της μοναξιάς.


d3Τους λόγους ποτέ δεν τους έμαθα. Ίσως να υπήρχε κάποιος μεγάλος, ίσως πολλοί μικροί. Αλλά και τους μικρούς λόγους, αν τους μαζέψεις καμία φορά φτιάχνεις έναν ελέφαντα. Το μόνο που έμαθα ήταν τα λόγια της:
-Δεν ήθελα να φτάσω σε μία ηλικία που δεν θα είχα πλέον επιλογή και θα μισούσα όσα είχα αγαπήσει.

Πολλά ζευγάρια τσακώνονται και τα περισσότερα τα βρίσκουν. Συνήθως μετά από έναν τσακωμό είναι πιο δυνατά, ενώ άλλα απλά παρατείνουν την δυστυχία τους, για λίγες στιγμές ηρεμίας. Όμως το πόσο αγαπημένο είναι ένα ζευγάρι, φαίνεται πρωτίστως στον τρόπο που τσακώνεται και όχι στο πως συμφιλιώνεται ή αν κρατάει κακίες.
d2
Όταν περιπλέκονται παιδιά είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα, αλλά όσοι μένουν σε έναν γάμο για τα παιδιά και μόνο, απατώνται οικτρά ότι είναι για το καλό τους.

Όλα έχουν σχέση με συμβιβασμούς. Αλλά τη στιγμή που συμβιβάζεσαι για λιγότερα από όσο αξίζεις, παίρνεις λιγότερα από όσα συμβιβάζεσαι.http://www.musicheaven.gr

Share/Bookmark
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Κινούμενη Gifs μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα στο Gifmania