Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται κοντά όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνεται.

Γυαλιά - καρφιά τα έκανε 13χρονος μαθητής!

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011


Τον απέβαλε η καθηγήτρια και της έσπασε το μοτοποδήλατο!

Μαθητής της πρώτης τάξης Γυμνασίου στο νησί της Ρόδου, ξέσπασε τον θυμό και την οργή του στο μοτοποδήλατο της καθηγήτριας, επειδή η εκπαιδευτικός τον απέβαλε από την τάξη, κάνοντάς το στην κυριολεξία γυαλιά - καρφιά!

Το πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Ρόδου αλλά και της χώρας μας περιστατικό, που αν μη τι άλλο δημιουργεί έντονο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία, εξελίχθηκε σε σχολικό συγκρότημα της Ρόδου, προκαλώντας έντονη ανησυχία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς.

Το σχολείο, παρέλυσε από την πρωτόγνωρη αυτή συμπεριφορά βίας του θερμόαιμου μαθητή σε βάρος της καθηγήτριας, οι οποίος έβριζε και απειλούσε παράλληλα οποιονδήποτε τον πλησίαζε.

Όταν ο μαθητής έσπασε στην κυριολεξία το μοτοποδήλατο της καθηγήτριας που ήταν σταθμευμένο στην είσοδο του σχολικού συγκροτήματος εξαφανίστηκε, αλλά ο «πέλεκυς» έπεσε βαρύς στην συνέχεια από τον σύλλογο των καθηγητών που συνεδρίασε εκτάκτως: Ο μαθητής με την σύμφωνη γνώμη και του προϊσταμένου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Γιάννη Παπαδομαρκάκη, αποβλήθηκε δια παντός όχι μόνο από το συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, αλλά και από όλα τα σχολικά συγκροτήματα της Ρόδου.


Πηγή: Ροδιακήhttp://www.newsbeast.gr

Share/Bookmark
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Κινούμενη Gifs μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα στο Gifmania