Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται κοντά όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνεται.

Ιστορικά ρεβεγιόν στην Αθήνα

Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2011


ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφίες με την αίγλη προηγούμενων ετών

Ας δούμε τι συνέβαινε άλλοτε τέτοιες ημέρες στην Αθήνα της ευημερίας και της λάμψης, Τη δεκαετία το '60 η Αθήνα ζούσε σε παραμυθένια ατμόσφαιρα και το ελληνικό social life αναδεικνυόταν ισάξιο του χολιγουντιανού. 

Στην βασιλευόμενη Ελλάδα όπως αναφέρεται και στο ρεπορτάζ του Πρώτου θέματος, κυρίες των τιμών μεταμορφώνονταν σε μυθικές παρουσίες με μουσελίνες του Jean Desses , ετόλ και ερμίνες του οίκου Σιστοβάρηκ, διαδήματα του Άγγελου Βουράκη και στροβιλίζονταν από το κέφι και τη σαμπάνια μέχρι τα χαράματα στους ρυθμούς της ορχήστρας του Ρώσου Λεβ και του Φον-Φον στη κοσμική «Αθηναία», στα ρεβεγιόν της «Φεμίνα» και της «Αρζεντίνας». 

Τη δεκαετία του ' 80 τα ρεβεγιόν που συγκλονίζουν την Αθήνα είναι τα πάρτι του Αλέξανδρου Ιόλα στο σπίτι «ανάκτορο» της Αγίας Παρασκευής. Στα μέσα της δεκαετίας τη σκυτάλη παίρνουν τα πάρτι στη «Bora-Bora»και το  «Εργοστάσιο» του Τάσου Μελετόπουλου.

Δείτε φωτογραφίες από τα αθηναϊκά ρεβεγιόν που έγραψαν ιστορία:
Η Ρούλα Λεβέντη με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Caravel» Γιάννη Θεοδωρακόπουλο


  Νόνικα Γαληνέα, Αλίκη Βουγιουκλάκη,Ζωή Λάσκαρη Αλέκος Αλεξανδράκης


Η Λητώ ΚατακουζηνούΝάνα Μούσχουρη,Μάνος Χαζιδάκις, Ζυλ Ντασέν, Μελλίνα Μερκούρη στο King GeorgeΑλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Ζάχος ΧτζηφωτίουΜπάμπης Μουτσάτσος Ζωζώ ΣαμπουτζάκηΟ Αλέξανδρος Ιόλας με τη Μάρα ΚαρέτσουShare/Bookmark
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Κινούμενη Gifs μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα στο Gifmania