Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται κοντά όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνεται.

Φονιάς σκύλων καταζητείται

Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011


Επικήρυξε με 25.000 ευρώ το δολοφόνο των σκυλιών της

«Θερμή» υποδοχή επιφύλαξαν οι επιτήδειοι γείτονες σε έναν συνάνθρωπό τους, που επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, στην Αγροσυκιά Πέλλας, μετά από χρόνια, αφού δολοφόνησαν με φόλες τα τέσσερα σκυλιά του, που ήταν οικόσιτα, εμβολιασμένα και δεν ενοχλούσαν κανέναν! Πρόκειται για τα τέσσερα ζώα της Μαργαρίτας Παπαδοπούλου, η οποία για 43 συναπτά έτη ήταν κάτοικος Λονδίνου και αποφάσισε να επιστρέψει πια στη μητέρα πατρίδα.

Η ίδια εξηγεί: «Τι να πω; Γάβγιζε κανένα από αυτά το βράδυ και ενοχλούσε κανέναν; Μα ήταν ήσυχα, αξιαγάπητα και δεν πείραξαν ποτέ κανέναν. Γιατί να το κάνουν άλλωστε. Λίγη στοργή ψάχνουν, αυτό και μόνο» είπε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια τους.

«Έφυγα από την Αγγλία, για να γλυτώσω από τις κάμερες. Είναι τραγικό να σε παρακολουθούν 250 κάμερες κάθε μέρα. Έτσι αποφάσισα να επιστρέψω στην ελευθερία της πατρίδας μου και να μείνω πια στο πατρικό μου. Το οποίο άρχισα να διαμορφώνω μαζί με μια ανοιχτή αυλή σε όλους, ανθρώπους και ζώα. Πίστευα ότι οι άνθρωποι ήταν όπως τους άφησα. Και πίστευα ότι βελτιώθηκαν στη διάρκεια της ζωής».

Μάταια όμως. Κάποιοι εκεί στο χωριό της – στην όμορφη κατά τα άλλα Ελλάδα – την υποδέχτηκαν βάζοντας φόλες και δηλητηριάζοντας τα ζώα της. Είναι όμως αποφασισμένη να μετατρέψει το σπίτι σε φρούριο, βάζοντας περίφραξη στην οποία θα υπάρχει και ειδικό δίχτυ αλλά και κάμερες με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

«Ήρθα με σκοπό την ελευθερία από τις κάμερες του Λονδίνου και μετέτρεψα το σπίτι σε φρούριο από αυτά που συνέβησαν» εξηγεί.

Τα τέσσερα σκυλιά άφησαν την τελευταία τους πνοή το ένα δίπλα στο άλλο. Η φιλόζωη ιδιοκτήτρια δίνει 25.000 ευρώ σε εκείνον που θα της δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον δράστη του εγκλήματος. «Θα φτάσω μέχρι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Θα μηνύσω τον Δήμο Πέλλας και την Αστυνομία» εξηγεί οργισμένη.

πηγή: pellanewshttp://www.newsbeast.gr/environment/arthro/102276/fonias-skulon-kataziteitai/

Share/Bookmark
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Κινούμενη Gifs μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα στο Gifmania