Υλικά
Εκτέλεση
Γέμιση: Βράζουμε τις πατάτες και μετά τις περνάμε από το μούλτι. Βάζουμε τις ελιές κομμένες σε ροδέλες, την πάστα ελιάς (όχι πολύ ποσότητα), λίγο θυμάρι ή ρίγανη, μαϊντανό και τα κρεμμύδια, ανακατεύω και η γέμιση είναι έτοιμη.
Παίρνω 1 φύλλο, το λαδώνω ελαφρώς, παίρνω λίγη γέμιση, βάζω οριζόντια τη γέμιση και γυρνάω ρολό το φύλλο και βάζω στο ταψί, τα λαδώνω λίγο από πάνω. Ψήνω στους 180 º Βαθμούς για 40 λεπτά.
Παίρνω 1 φύλλο, το λαδώνω ελαφρώς, παίρνω λίγη γέμιση, βάζω οριζόντια τη γέμιση και γυρνάω ρολό το φύλλο και βάζω στο ταψί, τα λαδώνω λίγο από πάνω. Ψήνω στους 180 º Βαθμούς για 40 λεπτά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου