Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται κοντά όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνεται.

Συμβουλές μαγειρέματος

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011


Tips για να μη σας ξεφεύγει τίποτα

Το μαγείρεμα έχει τα μυστικά του για να είναι επιτυχημένο. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές, για να αντιμετωπίσετε μικρά πρακτικά προβλήματα ή να κάνετε πιο γευστικό το φαγητό σας.

-Για να γίνουν οι κεφτέδες ή τα μπιφτέκια πιο αφράτα μουσκεύετε το ψωμί σε ξίδι.

-Λίγες σταγόνες ξίδι ή λεμόνι κάνουν το ρύζι κάτασπρο και πιο σπυρωτό.

-Για να μη χύνεται το γάλα που ζεσταίνετε, αλείψτε το χείλος της κατσαρόλας με λίγο βούτυρο. 

-Χρησιμοποιείτε ξύλινες κουτάλες και πιρούνες κατά το μαγείρεμα, γιατί οι μεταλλικές μειώνουν τη θερμοκρασία του βρασμού.

-Αν θέλετε να αυγοκόψετε τη σούπα σας, χωρίς να «βαρύνει», μπορείτε να παραλείψετε τους κρόκους των αυγών και να χρησιμοποιήσετε μόνο τα ασπράδια.

-Οι βραστές πατάτες αποκτούν ξεχωριστή και ιδιαίτερη γεύση αν στο νερό που βράζουν ρίξετε λίγο γάλα και δεντρολίβανο.http://www.newsbeast.gr

Share/Bookmark
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Κινούμενη Gifs μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα στο Gifmania