Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται κοντά όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνεται.

Πότε βάζετε αλάτι στο φαγητό;

Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011


                 Μυστικά για πεντανόστιμα πιάτα

Κάτι που πολλές νοικοκυρές αγνοούμε είναι ότι τα φαγητά δεν πρέπει να αλατίζονται την ίδια στιγμή. Ανάλογα με το φαγητό που μαγειρεύετε, ρίξτε το αλάτι την κατάλληλη στιγμή και… καλή όρεξη!

Τα όσπρια και τα λαχανικά δεν πρέπει να αλατίζονται από την αρχή του μαγειρέματος. Αν γίνεται κάτι τέτοιο, τότε σκληραίνουν, οπότε αφήστε το για αργότερα.

Τα ψάρια και το κρέας πρέπει να αλατίζονται πριν καν μαγειρευτούν. Με τον τρόπο αυτό, διατηρούν τα θρεπτικά τους στοιχεία.

Όταν θέλετε να φτιάξετε μακαρόνια, ρίξτε το αλάτι από την αρχή στο νερό που βράζει.http://www.newsbeast.gr/woman/arthro/99985/pote-vazete-alati-sto-fagito/

Share/Bookmark
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Κινούμενη Gifs μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα στο Gifmania