Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται κοντά όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνεται.

Το μαύρο φόρεμα που σας βγάζει... ασπροπρόσωπες

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011


Tips για να το συνδυάσετε με τα σωστά αξεσουάρ

Είναι το ρούχο που μας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες! Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι ένα κομμάτι που υπάρχει στην γκαρνταρόμπα των περισσότερων γυναικών. Απλό και διαχρονικό, μπορεί να μας ντύσει σε πολλές περιστάσεις, ανάλογα με τον τρόπο που θα το φορέσουμε και τα αξεσουάρ με τα οποία θα το συνδυάσουμε.

Φυσικά, μπορούμε να το φορέσουμε και στα γιορτινά πάρτι, ακόμα και στο ρεβεγιόν. Έτσι, θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε ένα κομμάτι που υπάρχει ήδη στη γκαρνταρόμπα μας και να σώσουμε το budget μας, που τέτοιες εποχές είναι αρκετά επιβαρυμένο! Θα το «αναβαθμίσουμε» αγοράζοντας μόνο κάποια αξεσουάρ ή κάνοντας ευφάνταστους συνδυασμούς με αυτά που ήδη έχουμε!

Tips για το πώς να φορέσετε το μαύρο σας φόρεμα


- Εάν το στυλ σας είναι κλασικό, συνδυάστε το μικρό μαύρο φόρεμα με τις μαύρες γόβες σας και ένα κομψό clutch. Μην παραλείψετε τα κοσμήματα. Μια δόση λάμψης επιβάλλεται για τις γιορτινές μέρες.

- Για ένα πιο elegant και πραγματικά εντυπωσιακό στυλ, φορέστε το με ψηλοτάκουνες γόβες, μακριά γάντια και πολλές σειρές πέρλες στο λαιμό!

-Στις νεότερες (και κάπως ψηλές) γυναίκες ένα μίνι μαύρο φόρεμα ταιριάζει πολύ ωραία και με πανύψηλες μπότες!

-Μπορείτε να δώσετε μια έντονη πινελιά στο λουκ συνδυάζοντας το μικρό μαύρο φόρεμα με τις κόκκινες γόβες σας και μια ζώνη στο ίδιο χρώμα!

-Αν έχετε ήδη χρυσά ή ασημένια ψηλοτάκουνα πέδιλα, θα δέσουν υπέροχα με το μικρό μαύρο φόρεμα. Σε αυτή την περίπτωση, αγοράστε κι ένα αντίστοιχου χρώματος τσαντάκι. Στα καταστήματα με αξεσουάρ θα βρείτε πολλά με αρκετά χαμηλό κόστος.

Extra tips:


-Εάν δεν έχετε ήδη στην γκαρνταρόμπα σας ένα μικρό μαύρο φόρεμα και σκέφτεστε να αγοράσετε, έχετε υπόψη σας ότι δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε μια περιουσία. Μπορείτε να βολευτείτε με κάτι σχετικά φθηνό, αφού το μαύρο χρώμα έχει την ιδιότητα να «δείχνει ακριβό» το ρούχο.

-Ο γενικός κανόνας για το μικρό μαύρο φόρεμα, είναι ότι το κόψιμό του και το σχέδιό του είναι απλό κι αυτό μας επιτρέπει να κάνουμε πολλούς συνδυασμούς με αξεσουάρ. Αν το δικό σας φόρεμα είναι ήδη «φορτωμένο» (π.χ. έχει πούλιες, στρας ή αλυσιδίτσες) τότε καλύτερα επιλέξτε εντελώς απλά αξεσουάρ.

Πηγή: livesmart.grhttp://www.newsbeast.gr/woman/arthro/100481/to-mauro-forema-pou-sas-vgazei-asproprosopes/

Share/Bookmark
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Κινούμενη Gifs μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα στο Gifmania