Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται κοντά όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνεται.

Βοηθήστε για να παραμείνει ζωντανό το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011


«Ο σύλλογος έχει μόλις 1,5 μήνα ζωής»

Σήμα κινδύνου εκπέμπει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο κινδυνεύει με λουκέτο λόγω των οικονομικών προβλημάτων που μέρα με τη μέρα επιδεινώνονται. 

Τον περασμένο μήνα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο newsbeast.gr είχε εκφράσει την απόγνωσή του για την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος. 

Γι’ αυτό το λόγο έχει ξεκινήσει σε πανελλήνια κλίμακα εκστρατεία ενημέρωσης, συμμετοχής και εξερεύνησης πόρων για το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο λειτουργεί εδώ και 15 χρόνια.

Και όσοι θέλετε να βοηθήσετε στην προσπάθεια να διατηρηθεί ζωντανός ο σύλλογος μπορείτε να καλείτε στο 14545 από όλα τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας με χρέωση 2,27 ευρώ και από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας με χρέωση 2,46 ανά κλήση στον ίδιο αριθμό. Επίσης, μπορείτε να στέλνετε μηνύματα στο 54020 με τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO από τα κινητά σας τηλέφωνα με χρέωση 2,46 ευρώ ανά μήνυμα.http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/164551/voithiste-gia-na-parameinei-zodano-to-hamogelo-tou-paidiou/

Share/Bookmark

1 σχόλια:

Diatton είπε...

Επιβεβλημένη ανάρτηση καθώς τέτοιοι σύλλογοι πρέπει να τυγχαίνουν της αρωγής μας...

Καλό απόγευμα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Κινούμενη Gifs μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα στο Gifmania