Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται κοντά όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνεται.

Κανελόνια με κιμά

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011


Συνταγή που θα λατρέψετε!

Τι καλύτερο από τα κανελόνια; Δεν θέλουν ιδιαίτερη προετοιμασία και τα αγαπούν όλοι! Από τη στιγμή που θα τα βάλετε στο φούρνο χρειάζεται μόλις μισή ώρα για να μαγειρευτούν.

Υλικά
1 πακέτο κανελόνια
500 γρ. κιμά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
λίγο μαϊντανό
1 κουτί ντοματοχυμό
λίγο ελαιόλαδο
200 γρ. τριμμένο τυρί
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Σε λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε τον κιμά και το κρεμμύδι. Και αμέσως μετά προσθέτουμε το μισό κουτί από το ντοματοχυμό, ανακατεύοντας και το αφήνουμε να δέσει σε χαμηλή φωτιά για δέκα λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τον μαϊντανό.

Κατόπιν σε ένα πυρέξ ρίχνουμε λίγο ντοματοχυμό και γεμίζουμε τα κανελόνια ο κιμάς που περισσεύει τον ρίχνουμε από πάνω και πασπαλίζουμε με τυρί.

Ψήνουμε περίπου για μισή ώρα στους 180ΟC στο φούρνο.

Καλή επιτυχία!

Πηγή: myworld

Share/Bookmark
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Κινούμενη Gifs μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα στο Gifmania