Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται κοντά όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνεται.

Ο.Α.Ε.Δ (ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ)

Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 6/7/2012.ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 1 ΩΡΑ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Δ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 7 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.  ΟΜΩΣ ΕΧΘΕΣ(ΣΑΒΒΑΤΟ) ΕΙΧΕ 7 Ο ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ (ΛΑΘΟΣ) ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/7/2012 ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑ(ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ)
 ΟΧΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 9 Ο ΜΗΝΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΗΤΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.
ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΘΑ ΣΤΙΣ 6 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΩ??ΡΩΤΑΩ(ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ)
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ....
.ΒΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΑΝΤΩ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ??
ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΝ ΕΡΘΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ??
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ....
ΜΕΝΩ ΣΑΝ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΝΩ ¨ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ¨
ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΧΘΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ  ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ. Ο ΜΗΝΑΣ ΕΙΧΕ 7/7 .ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ .ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΕΝΩ ΒΛΑΚΑΣ.ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ.
ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΛΕΩ .
ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΤΑΩ  ΚΙΝΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ  ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 6/7/2012 ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ  ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ 396 ΕΥΡΩ.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ Ο.Α.Ε.Δ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ......ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ 'Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ .ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥΘΕ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ??ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑΧΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ??ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ??ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ??ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΔΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!!

Share/Bookmark

2 σχόλια:

Ανατολική Ακτή Αττικής είπε...

Αυτό ήταν!!
Μας τελείωσες!!

marykata είπε...

Μορφουλα γερά με τσαμπουκά....
μη δίνεις σημασία.....
τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Κινούμενη Gifs μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα στο Gifmania