ΤΑ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣ
ΥΛΙΚΑ
1 .1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΡΑΒΟΣΙΤΕΛΑΙΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΥΜΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΟΝΙΑΚ Ή ΤΣΙΠΟΥΡΟ
1 /2
ΚΟΥΤΑΛΙΑ
ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΟΔΑ
2-3 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ ΠΕΡΙΠΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ
ΑΛΕΥΡΙ .ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ
ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ.
ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΡΑΝΤΖΟΛΙΤΣΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΑ
ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ (170 ΒΑΘΜΟΥΣ) ΓΙΑ 3 /4 ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΑΦΟΥ ΨΗΘΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ
ΧΑΡΑΞΕΙ, ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΡΥΓΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΕΤΕΣ
ΠΕΡΙΠΟΥ(20 ΛΕΠΤΑ)
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ
ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ,ΚΑΝΝΕΛΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ Κ.Α
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου