Υλικά
Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά τα ασπράδια, ρίχνουμε τους κρόκους, τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα για 15 λεπτά. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το σιμιγδάλι, το μπέικιν πάουντερ, τις βανίλιες και συνεχίζουμε το χτύπημα. Στη συνέχεια το αδειάζουμε σε ένα λαδωμένο ταψί και ψήνουμε για 30 λεπτά σε μέτριο φούρνο.
Ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας όλα τα υλικά για 15 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο το ρίχνουμε ζεστό πάνω στο ζεστό ρεβανί.http://agro.in.gr/recipes/recipe/?rpid=93437
Ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας όλα τα υλικά για 15 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο το ρίχνουμε ζεστό πάνω στο ζεστό ρεβανί.http://agro.in.gr/recipes/recipe/?rpid=93437
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου