Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται κοντά όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνεται.

Οδηγός αρωμάτων για την άνοιξη

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011


Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς

Η άνοιξη έχει μπει με δόξες και τιμές και εσύ όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή θέλεις να αλλάξεις άρωμα, αφού θέλεις ένα πιο λουλουδάτο που να αντιπροσωπεύει τέλεια τη διάθεση της εποχής. Ποιο είναι όμως εκείνο το άρωμα που σε χαρακτηρίζει και είναι το απόλυτο signature άρωμα σου; Διάβασε παρακάτω πώς θα επιλέξεις το πιο ανατρεπτικό λουλουδάτο άρωμα που θα αφήσει εποχή.

Τα βασικά για τα αρώματα της Άνοιξης: ένα τέλειο άρωμα είναι αυτό που σου ανεβάζει τη διάθεση και ταιριάζει με κάθε ντύσιμο και στιλ σου! Με την αλλαγή της εποχής η ανάγκη σου να αλλάξεις και άρωμα για να ανανεωθείς και να γεμίσεις εκ νέου θετική ενέργεια, σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις το άρωμα-υπογραφή σου που θα αντικατοπτρίζει το στιλ της εποχής! Οπότε δεν έχεις παρά να βρεις τα σημεία –κλειδιά της προσωπικότητας σου που θέλεις να αντικατοπτρίζει και βρεις τις κατάλληλες μυρωδιές που το αναδεικνύουν κατάλληλα!

Πρώτο βήμα: οι φρέσκες μυρωδιές σε κερδίζουν αυτή την άνοιξη. Μυρωδιές που εμπνέονται από τη φύση, τα δέντρα, τα φυτά, τα λουλούδια ακόμη και τη φρεσκάδα της θάλασσας, το αλάτι μέχρι και το αντηλιακό σου είναι λίγα μόνο από τα συστατικά επιτυχίας του αρώματος της νέας σεζόν που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις χωρίς προηγούμενο.

Δεύτερο βήμα: αν ανήκεις στα κορίτσια εκείνα που όλη τους η ζωή είναι ροζ και λατρεύεις οτιδήποτε λουλουδένιο από ρούχα μέχρι αξεσουάρ και εν ολίγοις ζεις στο ροζ συννεφάκι σου τότε τα αρώματα της άνοιξης έχουν κάτι από εσένα. Δεν νοείται ανοιξιάτικο άρωμα να είναι βαρύ και ασήκωτο, το ανοιξιάτικο άρωμα σου πρέπει να έχει κάτι από τη φρεσκάδα των λουλουδιών και τα ροζ άνθη των λουλουδιών: φρέζια, γιασεμί και τριαντάφυλλο είναι τα απαραίτητα συστατικά του πιο ανατρεπτικού αρώματος της νέας σεζόν.

Είσαι διανοούμενη; Άφησε το άρωμα σου να το μαρτυρήσει! Το intellectual λούκ υποδηλώνεται και ενισχύεται τέλεια με πιπεράτα αρώματα. Πιπεράτα δε σημαίνει και χειμερινά αρώματα αλλά μπορεί να είναι και φρέσκα. Η μέντα, ο ευκάλυπτος είναι λίγα από τα συστατικά που είναι αντιπροσωπευτικά της κατηγορίας ενώ τα αρώματα με αυτή τη βάση είναι ιδανικά για το γραφείο αφού αφήνουν μια σοφιστικέ essence στο πέρασμα σου και ανεβάζουν την αρωματική σου δημοτικότητα στα ύψη!

Είσαι ντροπαλούλα; Τότε ένα διακριτικό άρωμα με βάση τη βανίλια είναι ότι πρέπει για να αφήνεις ένα διακριτικό άρωμα στο πέρασμα σου. Τα λουλουδάτα αρώματα με απαλό άρωμα είναι, ειδικά αν τα επιλέξεις στην eau de toilette εκδοχή τους είναι ότι πρέπει για να αφήνεις απλό διακριτικό άρωμα, ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας. Αν δεν είσαι σίγουρη πώς θέλεις να είναι το ανοιξιάτικο άρωμα σου, τότε δεν έχεις παρά να ποντάρεις στα κλασσικά αρώματα της άνοιξης ελαχιστοποιώντας έτσι το ρίσκο! 

Πηγή: womenonly

Share/Bookmark
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Κινούμενη Gifs μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα στο Gifmania